Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Η αδερφή μου κι εγώ!

Την αδερφή μου την λένε Χρυσάνθη, όπως έχουμε ξαναπεί!
Εγώ όμως την λεώ Καδ! Μην με ρωτήσετε γιατί, δεν πρόκειται να σας πώ! Αυτά είναι προσωπικά μας και ντροπή σε όποιον αδιάκριτο θελήσει να μπεί ανάμεσα μας!

Την Καδ μου την αγαπάω πάρα πολύ!
Έχει μακριά, ξανθά μαλλιά και φωτεινά γαλάζια μάτια!
Βέβαια είναι λίγο πιο ψηλή απο εμένα και με νευριάζει λίγο αυτό, αλλά έχω βρεί την λύση! Κάθε βράδυ, όταν όλοι κοιμούνται, πάω και κρεμιέμαι απο το φώς στο ταβάνι για να μακρύνω! Μην τους το πείτε ε? Η μαμά, ακόμα αναρωτιέται, πώς βρίσκει την καρέκλα της κουζίνας στο σαλόνι κάθε πρωί! Ε δεν μπορεί, θα μακρύνω!!

Με την αδερφή μου που λέτε αγαπιόμαστε πάρα πολύ! Βέβαια κάποιες φορές το ξεχνάμε και πλακωνόμαστε, αλλά ευτυχώς ο μπαμπάς και η μαμά (θα σας πώ άλλη ώρα γι'αυτους!) φροντίζουν να μας το θυμίζουν!
Κοιμόμαστε και στο ίδιο δωμάτιο! Αμέ!! Κι αυτό κάποιες φορές με νευριάζει λίγο, αλλά δεν μπορώ να κάνω και διαφορετικά! Κάθε πρωί, που έρχεται και με φιλάει μου περνάνε όλα τα νεύρα!

Πολλές φορές την ζηλεύω λίγο, αλλά μάλλον κι αυτή με ζηλεύει.. Νομίζει ότι είναι καλό που όλοι είναι συνέχεια απο πάνω μου! (κάτι το οποίο επίσης με νευριάζει!).. Εγώ θέλω να της πώ, ότι δεν είναι και τόσο ωραίο, γιατί συνέχεια με τρέχουνε σε γιατρούς που με τραβάνε απο εδώ, με τραβάνε απο εκεί, και μετά εγώ έχω νεύρα και κλαίω όλη την ώρα και γι'αυτό με προσέχουνε όλοι! Βρε κουτή Καδ μου, καλύτερα είναι που εσύ δεν εχεις κανέναν πάνω απο το κεφάλι σου!

Απο τον χειμώνα, δεν θα περνάμε πλέον τόσες ώρες μαζί, γιατί κι εγώ θα πάω παιδικό και η Καδ μου θα πηγαίνει σχολείο (νομίζω!) και το απόγευμα θα κάνουμε πολλές δραστηριότητες λέει η μαμά! (τί είναι αυτό ρε παιδιά??? δηλαδή τί θα κάνουμε με αυτήν την δραστηριότητα?). Ξέρω ότι θα μου λείπει, αλλά το βράδυ που θα συναντιόμαστε όλοι μαζί στο σπίτι θα είμαι χαρούμενη! Αν και θα με νευριάζει το ξέρω, αλλά κάτα βάθος την αγαπάω!

Σας αφήνω τώρα, γιατί θυμήθηκα όσα με νευριάζουνε και έχω νευριάσει!


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, 

Αθηνά!

4 σχόλια:

  1. Μες τα νευρα πια! Πες της νονα σου να σε βγαζει καμια βολτα να χαλαρωνεις οχι μονο μονη της..
    Περαστικα σου μικρη!

    Μαρουλοφιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είσαι πάντα αγαπημένη με την αδελφούλα σου!!
    Και μην νευριάζεις καλοκαιράκι είναι παγωτά κυκλοφορούν.. η χαρά του κάθε ζουζουνιού εκεί έξω όπως και δική σου!! :) Μάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια καλημέρα θα σου πω
    Για μια ωραία μέρα
    Είναι ευχή από καρδιάς
    Και τίποτα πιο πέρα.


    Θέλω να είσαι
    Εσύ καλά
    Και όλοι οι δικοί σου
    Ένα γλυκό χαμόγελο
    Να είναι η ζωή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μικρή μου αγαπη...θα δεις στο μέλλον πως δε θα σε νευριαζει τιποτα στην Καδ, γιατι απλά θα κανετε πολλές δραστηριοτητες μαζι και θα καλυπτει η μία την αλλη στις γκομενοδουλειές!

    Και κόψε τους πολλους καφεδες, ίσως γι αυτο εχεις νεύρα!

    :))))


    φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή