Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Καλοκαιρινές Αποδράσεις!

Αν και έχω πολλά νεύρα με την νονά μου που με έχει αφήσει τόσο καιρό χωρίς να με δεί, λέω να την συγχωρέσω επειδή εκείνη δουλεύει (έτσι λέει στον κόσμο, εγώ ξέρω ότι λιώνει στα παιχνίδια όλη μέρα!) και εγώ ακόμα κάνω τις διακοπές μου!! Να μην θυμηθώ το γεγονός ότι έχει αφήσει το φαν κλαμπ μου χωρίς νέα μου και νευριάσω περισσότερο! Ευτυχώς υπάρχει ένας καλός άνθρωπος, ένας συνάδελφος της απο την δουλειά, ( ο οποίος της θύμισε ότι έχει καιρό να ασχοληθεί με το ηλεκτρονικό μου σπιτάκι, κι ελπίζω σύντομα να εμφανιστεί και να σας γράψει!)

Έχω πάρα πολλά νέα να σας πώ, γι'αυτό θα ξεκινήσω αμέσως!
Είμαι εδώ και δύο εβδομάδες διακοπές!! Περνάω τέλεια!!

Πρώτα πήγαμε στο Μαυροβούνι, στο Γύθειο.. Βασικά δεν κατάλαβα γιατί το λένε έτσι, ούτε ένα μαύρο βουνό δεν είδα, αλλά πλέον έχω εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια να καταλάβω πώς σκεφτόσαστε εσείς οι μεγάλοι! Τελοσπάντων, πέρασα πάρα πολύ καλά, αμέ!!! Έκανα τα μπάνια μου, ήπια τους χυμούς μου δίπλα στην παραλία, έκανα και τις γνωριμίες μου! Μα τι μαναράκια κυκλοφορούνε στις παραλίες, δεν μπορώ να σας το περιγράψω! Έβγαζα κι εγώ λοιπόν την κορμάρα κάθε μέρα έξω και έβλεπα τον έναν μετά τον άλλον να πέφτουνε στα πόδια μου! Και να σημειώσω ότι το κορμάρα δεν το λέω εγώ! Έτσι μου είπανε, έτσι λέω κι εγώ!!!!

Ένα απόγευμα, ήρθε και ο μπαμπάς και η μαμά της νονάς! Η νονά πουθενά! Πφφφ.. στην αρχή σκέφτηκα ότι δεν με αγαπάει πιά, αλλά μου είπαν ότι δουλεύει! Δεν καταλαβαίνω γιατί προτιμάει την δουλειά απο τις διακοπές! Αλλά και πάλι μου είπαν ότι έχει ήδη πάει διακοπές, και πάλι εκνευρίστικα, γιατί εμένα δεν με πήρε μαζί της! Σκέφτηκα όμως να μην της κρατήσω μούτρα, γιατί την λυπήθηκα!

Και απο χθές είμαστε στο χωριό της νονάς! Και φυσικά η νονά πάλι πουθενά! Πάλι ρώτησα που είναι, πάλι μου είπαν ότι δουλεύει, αλλά αυτή την φορά τους πίστεψα! Κι έτσι τους είπα, να της πούνε ότι μου λείπει πολύ! Και η χαζούλα στεναχωρήθηκε! Της το είπε αμέσως η μαμά της και απο ότι κατάλαβα, άρχισε να κλαίει, γιατί λέει κι εγώ της λείπω! Άστα αυτά κυρά νονά.. αν σου έλειπα θα ήσουν εδώ να με έβλεπες!!

Ωραία είναι και στο χωριό! Έχουνε έναν μεγάλο κήπο και όλη την ώρα τρέχω γύρω γύρω και κανείς δεν μου λέει τίποτα! Κάνω και τις βόλτες μου στην πλατεία, πίνω την πορτοκολάδα και όλος ο κόσμος με χαζεύει, γιατί είμαι ένα κουκλό ζωγραφιστό!!!

Το πιο ωραίο απο όλα, είναι ότι η νονά (ο μπαμπάς της δηλαδή) έχει βάρκα και μου είπανε ότι θα με πάνε βόλτα! Το πόσο χάρηκα δεν λέγεται! Ανυπομονώ λοιπόν να πάμε! Η μαμά είπε ότι μου αρέσουν τα εξτρίμ σπόρ και γελάσανε όλοι! Εγώ πάλι ούτε που το κατάλαβα τί είναι αυτό το εξτρίμ σπόρ, ούτε και γιατί γελάσανε! Θα το ερευνήσω και θα σας πώ, εκτός κι αν ξέρει κανείς απο εσάς να μου πεί!

Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι βλέπω την μαμά και τον μπαμπά στεναχωρημένους! Δεν έφτιαξε λένε το στόμα μου και είναι σκασμένοι! Εγώ απο την άλλη δεν καταλαβαίνω! Πιο πολύ μου αρέσει που ξαναέγινα όπως με είχα γνωρίσει! Δεν καταλαβαίνω για ποιόν λόγο λοιπόν, πρέπει εκείνοι να στεναχωριούνται! Αλλά, όπως είπα και πρίν, εσείς οι μεγάλοι σκεφτόσαστε περιέργα!

Αυτά τα λίγα νέα μου!
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πιώ το γάλα μου και να πάω να χτυπήσω μαναράκια στην παραλία!!


Με καλοκαιρινή διάθεση,

Αθηνά!

9 σχόλια:

  1. Μα τι κοινωνικο παιδι εισαι.. Λιγο ατυχη με την νονα σου αλλα τι να κανουμε.. Ερωτοχτυπημενη βλεπεις και μην ακους για δουλειες, παιχνιδια κλπ.. Ερωτας ειναι η αιτια, ξερω εγω..

    Πες στην μαμα και στον μπαμπα να κανουν υπομονη και να μην στεναχωριουνται γιατι εισαι υ π ε ρ ο χ η!!

    Μαρουλοφιλακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αθηνά δώστου να καταλαβει

    Τωρα ειναι η ζωη βρε...

    Όσο για τη νονά, άστην, πάει αυτή, σκούριασε!!!

    :))))

    φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αθηνα μου καλα να περνας και μια βουτια για εμας που γυρισαμε και μη τα βαζεις με τη νονα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ουφ βρε Αθηνα ...και μεις εχουμε ενα μέρος που το λένε Μαυροβούνι αλλά είναι στη θάλασσα ...εκει να δεις μπέρδεμα .... τελος πάντων... μη δίνεις σημασία γιατι θα μπερδευτούμε παραπάνω ...όσο για τη νονα ...να ξέρεις δεν ειναι πως δεν ήθελε να σε παρει ... αλλά η μαμα και ο μπαμπας σε θέλουν μαζι τους μόνο δική τους ... έτσι ειναι αυτες οι μαμαδες! Και γω μια απο τα ίδια τα μπιζελοφασουλάκια μου τα θελω μαζί μου όσο γίνεται ...γιατι σαν μεγαλώσετε μας φευγετε και δεν μπορούμε να σας εχουμε όσο θελουμε...

    ουφ τα ειπα και γω ... αντε κανε καμια βουτια και για μας γιατι εδω εχειπολύ ζεστη!!!!



    φιλακια στα μαγουλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Μαρούλι,
    τί είναι ο έρωτας?? και γιατί χτύπησε την νονά μου?
    Βρε λες να πονάει και γι'αυτό να μην ήρθε να με δεί??

    @Κούλα,
    του δίνω, του δίνω! Μόνο που τώρα γύρισα σπίτι και κάτι άκουσα για σχολείο και ταράχτηκα λίγο!
    Ναι καλέ! έχει σκουριάσει! Αυτό είναι! Καλά τα λές φίλη μου!

    @Μάγε μου,
    έκανα πολλές βουτιές! απ'ότι θυμάμαι έκανα και για εσάς, αλλά δεν ορκίζομαι κιόλας!

    @Μπάτλερ,
    τι είναι το μπέιγοουτς???
    Ομορφιά είμαι εγώ! και απο έξω και από μέσα!!

    @Νερένια,
    θα σου πατήσω το πόδι (κάπως έτσι το λένε νομίζω!) Γιατί καλέ να μας θέλετε μόνο για εσάς?? έχουμε και κοινωνική ζωη κι εμείς!!! ουφ! να μου φιλήσεις τα παιδιά σου και να τους πείς ότι συμπασχω μαζί τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοίτα να είσαι εσύ καλά και άσε τους μεγάλους να ανησυχούν όσο θέλουν, αυτή είναι η "δουλειά" τους εξάλλου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καπου στο εξωτερικο την πηρε το ματι μου αλλα αμα ερθει θα σου παρει την θεση στην βαρκα,γι αυτο αστην.Αυτο με τους ωραιους στο Γυθειο το εχω προσεξει κι εγω.Φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αθηνά, έχω και γω μια νουνά που με παιδεύει όλη την ώρα με την αγάπη της σε βαθμό πολύ κουραστικό και με έλλειψη κατανόσης ώρες ώρες. Ωστόσο φαντάζομαι πως είναι καλύτερο απο το να μην έχεις νουνά ή να απουσιάζει συνεχώς:) Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή