Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Καθημερινές και Γενέθλιες Ιστορίες!

Γειά σας και Καλό σας Μήνα!!! (όλο αυτό πλέον ξέρω να σας το πώ με τον δικό μου τρόπο και χαίρομαι πολύ γι'αυτό!)

Το ξέρω, το ξέρω! Έχω καιρό να σας γράψω τα νέα μου! Αλλά πρέπει να ξέρετε ότι τα πράγματα για τα παιδιά της ηλίκιας μου είναι πλέον πάρα πολύ δύσκολα! Κάθε μέρα πάω σχολείο! Μα αν είναι, δυνατόν! Κάθε μέρα?? Δεν είναι ζωή αυτό! Καταπίεση είναι! 

Πρώτον, να πρέπει να ξυπνάω απο νωρίς νωρίς το πρωί, να πρέπει να ντυθώ, να πλύνω δόντια (ευτυχώς το μπάνιο μου το κάνω απο το προηγούμενο βράδυ!) και να τρέχω στην Πεύκη! Αφήστε δε το κρύο που έχει εκεί! Με κοντομάνικο φεύγω απο το σπίτι, με μπουφάν, κασκόλ και γάντια καταλήγω στο σχολείο! Βέβαια, οι ώρες στο σχολείο είναι πάρα πολύ όμορφες! Μαθαίνουμε πολλά καινούρια πράγματα! Παίζουμε παιχνίδια, κάνουμε εκδρομές, μας φέρανε μια κατσίκα μια μέρα και κάτι αυγά κάποια άλλη μέρα, τα οποία λένε ότι θα γίνουνε κοτοπουλάκια από την ζέστη που τα έχουμε βάλει! Εγώ πάλι δεν το πιστεύω αυτό, γιατί όταν τρώω αυγό στο σπίτι δεν βλέπω κανένα κοτόπουλο μέσα! Αυτά όμως θα σας τα πω, με περισσότερες λεπτομέρειες όταν βγουν αυτά τα κοτόπουλα! Που κοτόπουλα ακούμε και κοτόπουλα δεν βλέπουμε! Αφήστε την πλάκα όταν κυνηγούσαμε τις κότες για να βγάλουν το αυγό! Λεπτομέρειες σε επόμενο πόστ! (Είδατε? Είδατε? το έμαθα κι αυτό!)

Δεύτερον, πάνω που τελειώνει το σχολείο και πάω σπίτι και κοιμάμαι,δεν ξέρω πόσο γρήγορα περνάει αυτή η ώρα και έρχεται η μαμά και με ξυπνάει και τρέχουμε πάλι! Σε δασκάλες, σε λογοθεραπευτές, σε διάφορα άλλα! Αφήστε που κάθε Παρασκευή έρχεται και μια κοπέλα  στο σπίτι και μαθαίνει στον μπαμπά και στην μαμά πώς να κουνάνε τα χέρια τους και να μιλάνε! Αυτό δεν το καταλαβαίνω και σας παρακαλώ να μου το εξηγήσετε! Γιατί πρέπει να θέλουνε κι εκείνοι δασκάλα? Πείτε μου, τώρα ότι όταν θα φτάσω κι εγώ στην ηλικία τους ακόμα θα τρέχω στο σχολείο στην Πεύκη! Δεν θα το αντέξω, σας το λέω! Τέλοσπαντων, αυτό είναι ακόμα ένα θέμα προς διερεύνηση και κάτι θα κάνω και γι' αυτό!

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, ότι είμαι πάρα πολύ κουρασμένη! Επειδή όμως έμαθα, ότι πολλοί με ζητάτε και επειδή είμαι μια σταρ, εμφανίστηκα και πάλι!!

Έχω αρκετά πράγματα που θέλω να σας πώ και αφήστε που φοβάμαι ότι θα τα ξεχάσω κιόλας! Βέβαια μην νομίζετε ότι είμαι κανένα χαζό! Κρατάω τις σημειώσεις μου τόσο καιρό, αλλά πρέπει να βρώ τον χρόνο να τις καταγράψω!

Για σήμερα πάντως λέω να σας μιλήσω (λίγο ε?) για το προηγούμενο Σάββατο που είχα τα γενέθλια μου! Τα δώρα μου πρώτα απ'όλα ήταν φανταστικά! Όχι όλα βέβαια, γιατί κάποιοι μου φέρανε ρούχα! Και σας ρωτώ... τί να τα κάνω τα ρούχα, ε? Πώς θα παίξω με τα ρούχα? Αφήστε που είναι τεράστια και τα playmobil μου χάνονται εκεί μέσα! άρα, άχρηστα είναι από όλες τις απόψεις! Τα δύο που λάτρεψα, είναι της μαμάς και της νονάς! Η μαμά μου έφερε ένα τεράστιο σκάφος, που είχε playmobil με μαγιό και βατραχοπέδιλα και μάσκες!!!! Είναι σας λέω καταπληκτικό!!!! Και η νονά, μου έφερε αυτό.....


Το πόσο πολύ χάρηκα δεν μπορώ να σας το περιγράψω! Είχαμε πάει μια εκδρομή με το σχολείο (θα σας τα πώ άλλη φορά αυτά!) και μας πήγανε με αυτό το τεράστιο λεωφορείο!!! Αχα! Και τώρα που το σκέφτομαι! Πού το ήξερε η νονά ότι εγώ ήθελα ένα τέτοιο για να παίζω?? Εντάξει, την εκδρομή θα την έμαθε απο την μαμά, αλλά σε κανέναν δεν είχα πεί ότι θέλω ένα τέτοιο για δώρο! Πφφ.. πολλά θέματα πρέπει να ψάξω τελικά! 

Η τούρτα μου ήταν υπέροχη! Φωτογραφία δεν έχω ακόμα να σας δείξω (αλλά το κρατάω στις εκκρεμότητες), αλλά έχω να σας πώ ότι είχε τον αγαπημένο μου Mickey πάνω!! Και τώρα θα σας πώ ένα μυστικό, αλλά δεν θέλω να το πείτε σε κανέναν και ειδικά στην μαμά, γιατί θα μου φωνάξει! Ήξερα απο πρίν πώς θα είναι η τούρτα μου! Και αυτό, για τον εξής απλό λόγο! Μην βιαστείτε να πείτε ότι το άκουσα, μην ξεχνάτε ότι δεν ακούω! Ένα βράδυ που η μαμά νόμιζε ότι κοιμόμουν και εκείνη καθόταν στον υπολογιστή και έψαχνε συνταγές, σηκώθηκα εγώ απο το κρεββάτι μου, πήγα σιγά σιγά πίσω της και είδα τί έψαχνε!!! χιχιχιχιχιχιχι!!! Όμως εδώ πρέπει να πώ, ότι την αγαπάω πάρα πολύ γι'αυτό που έκανε! Και την Παρασκευή που την έφτιαχνε της το έλεγα συνέχεια!

Το βράδυ του Σαββάτου λοιπόν, μαζεύτηκε κόσμος στο σπίτι και όλοι ανοιγοκλείνανε το στόμα τους, γελούσανε και πίνανε ένα νερό που είχε διάφορα χρώματα! Άλλου ήτανε κόκκινο, άλλου καφέ, άλλου σχεδόν κίτρινο! Δεν ξέρω τί νερό είναι αυτό, ξέρω όμως ότι η μαμά δεν με αφήνει να το δοκιμάσω! Και μετά απο λίγο ήρθε η ώρα της τούρτας! Σαν σωστή σταρ που είμαι, κάθησα στην κορυφή του τραπεζιού και περιμένα να σβήσω τα κεράκια! Χαιρόμουνα πάρα πολύ, γιατί δεν θύμαμαι άλλες φορές τί κάναμε στα γενέθλια μου! Αφού σβήσαμε 3 φορές τα κεράκια, μετά βαρέθηκα και τους παράτησα όλους και πήγα να παίξω με την Καδ μου και τα δύο ξαδερφάκια μου! Ερχότανε και η νονά, η οποία πρέπει να σας πώ ότι είχε έρθει με ένα ψηλο τύπο! Τον έχω ξαναδεί, αλλά δεν περίμενα να ξανάρθει μαζί του! Εντάξει, καλός φαίνεται! Παίζει μαζί μου συνέχεια και υποψιάζομαι ότι είναι παιδάκι κι αυτός! Αλλά γιατί είναι τόσο ψηλός δεν το ξέρω! Πάντως είναι ωραία γιατί όταν με έπαιρνε αγκαλιά με γυρνούσε γύρω γύρω απο το κεφάλι του, ένιωθα σαν να είμαι σε λούνα πάρκ! 

Αυτά τα λίγα για σήμερα! Πρέπει να σας αφήσω τώρα, γιατί έχω κι άλλες δουλειές να κάνω!
Αθηνά!

Υ.Γ. 1 : Όταν με ρώτησε η νονά πόσο χρονών είμαι (μα είναι δυνατόν να μην ξέρει???) της είπα 5! Αλλά όχι με το χέρι μου! Με το στόμα! Και χέστηκε η νονά απο την χαρά της! Βέβαια, δεν μου μύρισε κάτι, οπότε δεν ξέρω αν αληθεύει!

Υ.Γ. 2 : Ξέρετε τί ύπνους κάνω επειδή δεν ακούω? Απόλαυση σκέτη σας λέω!!!!

14 σχόλια:

  1. χαχαχα!τι να κάνουμε έχουν και τα πεντάχρονα τις υποχρεώσεις τους!χρόνια πολλά για τα γενέθλιά!πολύ ωραία τα λες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τι σταρ είναι αυτή!!!!! Περιμένω νεότερα για την εκδρομή....
    Το Υ.Γ.1 ... δεν έχω λόγια!!!
    Φιλί μεγάααλο για το κοριτσάκι μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλως την ψυχη μου! περιμενουμε νεοτερα για την εκδρομη! και χαιρομαι πολυ πολυ που περασες ομορφα, θα περιμενω προσκληση να παιξουμε μαζι με τα playmobil ε?
    Υγ1. Να δινεις στην νονα σου, και στους δικους σου κι αλλες τετοιες χαρες οποτε εχεις την ευκαιρια κοριτσακι μου.
    Υγ2. Κοιμησου λιγο και για μενα.
    Σε φιλω γλυκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε καλομαθαίνει η νονά!
    Κάτσε να την μαλώσω... :ΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να πεις στην νονα σου οτι τα υπολοιπα θα μου τα πεις στον παιδοτοπο που θα μας παει!!!! Ενα χρονο της το λεω αλλα τιποτα!!! Ειμαι παιδακι και θελω να παιξουμε μαζιιιιι! Αν και δεν εχω playmobil, να φερω τα λουτρινα μου? Σε πειραζει?

    Να σε χαιρομαστε κουκλιτσα μου και αν δεν σε φερει η νονα σου θα ερθω να σε παρω μονη μου!!

    Μαρουλοφιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πως και η νονα σου σκεφτηκε και σου πηρε δωρο απορω.Δεν μπορεις να φανταστεις τι παιχνιδι εκανε στο μαγαζι με τα playmobil.Τωρα πως πετυχε το σωστο,τυχαιο μαλλον θα 'ναι!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σαν πολύ τυχερή είσαι εσύ μου φαίνεται και θα αρχίσω να ζηλεύω! Με τόσους που σε αγαπάνε και σε φροντίζουν και παίζουν μαζί σου!
    Χρόνια σου πολλά και όμορφα μικρή μου.. Με χρώματα, όνειρα και αμέτρητα ταξίδια!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αθηνά, μη σε μπερδεύει ο punkoid,
    η σωστή απαντηση ειναι πως η κότα έκανε το αυγό! Γιατί ο θεος έφτιαξε ζώα και όχι αυγα!

    Κατα τα αλλα, πολυχρονη και παντα τοσο ομορφη μεσα κι εξω οσο σε ειδαμε στη φωτο σου!

    Μη μας ξεχνας, να μας λες τα νεα σου!!!

    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρόνια πολλά και καλά Αθηνούλα μου!!! Καλοφώτιστα να είστε γερά και τυχερά!!! Την αγάπη μου σου στέλνω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεια σου Αθηνούλα!!!!!! Χρόνια πολλά!!!!!!!
    Να είσαι πάντα γερή, χαρούμενη, ευτυχισμένη και να σε χαίρονται!!!!!!!
    Πολλά φιλάκια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρονια σου πολλα μικρουλι μου!!!!
    Να εισαι χαρουμενη και να χαμογελας παααααααααααααντα παντα παντα, ο,τι κι αν γινεται γυρω σου! Εσυ να εχεις μεσα σου μοναχα αγαπη και φως για ολους!


    Σε φιλαω και σου ζουλαααω τα μαγουλακια!!!!!!


    :D:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. θελω και εγω Playmobil ειμαι ζηλιαρα !!!!!!!
    χρονια πολλα !!!! και τρελιαρικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπορούμε να διασκεδάσουμε τα παιδιά σας, σε ένα θεματικό πάρτυ, με παιδαγωγούς-εμψυχωτές & πολλά διαδραστικά παιχνίδια. Δείτε & το site μας. www.polyparty.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή