Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ουφ! Πάλι τα ίδια!

Μόλις το έμαθα και έχω συγχιστεί πάρα πολύ!
Την Κυριακή θα πάμε σε νοσοκομείο να μείνουμε το βράδυ! Πφφφφ.....
Δεν μπορώ να σας εξηγήσω γιατί είναι δύσκολη λέξη! Αλλά το πρόβλημα σας δεν θα έπρεπε να ήταν τί έχω, αλλά ότι πάλι θα μείνω εκεί μέσα! Και τί να το κάνω που μου λέει η μαμά, ότι θα είναι όλοι εκεί??? Εγώ δεν θέλω να τους βλέπω στο νοσοκομείο! Εγώ θέλω να τους βλέπω σπίτι μου!

Τέλοσπαντων, θα πάμε την Κυριακή σε ένα νοσοκομείο που πάω συνέχεια και το μόνο καλό που έχει είναι ότι εκεί πάνε μόνο παιδάκια! Βέβαια, τώρα θα μου πείτε ότι δεν είναι καλό να πηγαίνουν παιδάκια! Όμως σκεφτείτε και την δική μας μεριά! Αφού πάμε αναγκαστικά, δεν είναι καλύτερα που βλέπουμε κι άλλους και έτσι δεν νομίζουμε ότι μόνο εμείς πάμε εκεί?? Θα μου γεμίσουνε πάλι τα χέρια μου μικρές μικρές τρύπες και δεν ξέρω και τί άλλο μπορούν να μου κάνουν εκεί! Και πάλι θα υπάρχουν κάποιοι που θα με κοιτάνε περιέργα και όλοι θα κουνάνε το στόμα τους και κανείς δεν θα μου εξηγεί τί λένε!

Μέσα σε όλα όμως υπάρχει και ένα θετικό! Την Δευτέρα το πρωί θα κάνω κάτι ύπνους απίστευτους! Θα γδυθώ (είναι το μόνο μέρος που κοιμάμαι χωρίς ρούχα!), θα δείξω την απίστευτη κορμάρα μου σε όλο τον κόσμο που θα είναι στο δωμάτιο και μετά θα με βάλουν να μυρίσω κάτι και να κοιμηθώ! Και τότε θα είναι η καλύτερη μου! Όλοι έξω θα νομίζουν ότι καταλαβαίνω τί γίνεται και εγώ μέσα θα κοιμάμαι του καλού καιρού!

Σας αφήνω τώρα, γιατί πολύ έχω στεναχωρηθεί! Θα χάσω και το σχολείο για μερικές μέρες! Πφφφφ.... Και αν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, την Κυριακή να πάτε στης νονάς μου! Οχι νωρίτερα γιατί δεν έχει γράψει ακόμα κάτι σχετικό! Εκεί θα σας πεί περισσότερες λεπτομέρειες, που ξέρει και περισσότερες λέξεις! Και σας στέλνω εκεί όχι για να μάθετε τί έχω, αλλά γιατί θα πρέπει να βγάλετε εις πέρας μια μυστική αποστολή! Θέλω να μάθετε τί λαμπάδα θα μου πάρει το Πάσχα! Μέχρι τότε θα πρέπει να κάνω υπομονή! 

Με στεναχωρημένους και αγχωμένους χαιρετισμούς,

Αθηνά!

14 σχόλια:

  1. μια γλυκια αγκαλίτσα καλή μου!όλα καλά θα πάνε...χαμόγελο....
    καιιιιιι......
    θα πάω να κατασκοπέυσω την νονα σου.....για την λαμπάδα...χιχι μην ανησυχείς....θα τα μαρτυρήσει όλα.......χιιχι
    καλό βράδυ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αθηνουλα μου, αγαπουλα μου, μην μου σκας που δεν θα πας σχολειο, θα εχεις ποοοοοολλα χρονια να πας και να γκρινιαζεις οταν το βαρεθεις!! Αληθεια σου λεω μην με κοιτας ετσι! Ρωτα και την νονα σου!!!

    Θα μαθω τι θα σου παρει και θα τρεξω να στο πωωωωωωω!!!

    Ελα να σε παρω αγκαλιτσα καρδουλα μου που μου εισαι στεναχωρημενη και αγχωμενη!

    Μαρουλοφιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μη στεναχωριεσαι βρε,θα ξεκουραστεις λιγες μερες απο το σχολειο,θα τους εχεις ολους να σε κανακευουνε και υποθετω οτι θα αξιοθει και η νονα σου να ερθει να σε δει,πως αλλιως θα την εβλεπες;;;;;;;;;Ισως φερει και το ψηλο αγορακι να παιξετε(αυτη τωρα τελευταια ολο με κατι κοντα playmodil παιζει..........)καλη επιτυχια μικρουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχ υπομονή γλυκούλι μου.. όλα να πάνε καλά.. :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σου στέλνω τη σκέψη μου για περαστικά...Φιλάκια στη μουρίτσα σου, να τα μοιράσεις σε όλα τα παιδάκια που θα συναντήσεις! Να είναι όλα καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλα θα πάνε καλά..
    ούτε εγώ μπορώ τα νοσοκομειο :/
    Φιλι Διαμαντένιοοο (:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλες μου τις ευχές. Θα πάνε όλα κάλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περαστικά πουλάκι μου, όλα θα πάνε κατ' ευχήν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γλυκά φιλάκια και περαστικούλια να είναι όλα και γρήγορα σπιτάκι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγκαλίτσες και φιλάκια σου στέλνω
    και πολλές πασχαλίτσες να φορτώσεις τις ευχές σου
    κι εκείνες να πετάξουν στα πέρατα
    και να σου τις φέρουν πίσω αληθινές...

    ΥΓ. Να πεις της νονάς σου, πως είναι καταπληκτική, όπως είσαι κι εσύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή